Обществото и първа помощ – национално проучване

Нуждата от уменията за оказване на първа помощ е все по-належаща в съвремения свят. Инциденти се случват често и вероятността да станем очевидци на такъв се повишава значително.

Тъй като в България няма съвременна статистика за това, какво е отношението на обществото към темата за оказване на първа помощ, както и каква е степента и мащаба на обучените по първа помощ хора, Фондация “Първите три минути”, Училище по първа помощ и FirstAidbg.com, чрез съвместни усилия, изготвиха това проучване, за да научим повече по темата.

Проучването няма да Ви отнеме повече от 5-7 минути и ще се радваме да вземете участие в него. Всичко, което искаме от Вас, е да му отделите спокойно от времето си, за да получим и реални резултати. Уверяваме Ви, че не събираме личните Ви данни и не ги съхраняваме, но в края на анкетата има поле, в което, ако желаете, може да оставите и-мейла си, за да ви изпратим резултатите от проучването след като приключи то. Вашите отговори ще бъдат обработвани единствено и само като съвкупност от данни и няма да се разглеждат като индивидуални записи.

Помнете, че няма правилен или грешен отговор. Водете се от интуицията си или придобитите знания и умения по време на преминат курс по първа помощ.

КЪМ ПРОУЧВАНЕТО